Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Aqua Panzió***
Cím: 2092 Budakeszi, Fő út 8.Email: aquabudakeszi@mail.ohb.hu
Web: http://www.ohb.hu/aquabudakeszi/index.huTelefon: 06 20 209 6161
Fax: 06 1 878 1225Gps: 47.4905214 , 18.9362536

Bemutatkozás

Az Aqua Panzió*** Budakeszin, a Fő u. 8. szám alatt működik, 7 km-re a főváros egyik központjának tekinthető Moszkva tértől, 10 percre a Déli pályaudvartól és az M1-es autópályától. A panzió a fővárosiak által közkedvelt budai parkerdő régióban található, melynek levegője oly tiszta, hogy méltán illetik a "Budapest tüdeje" jelzővel. Ezt az adottságot használják ki a település szanatóriumai is.
A panzió étterme és grill terasza hangulatos céges és magán rendezvények helyszíne lehet. Esküvők, születésnapok, és egyéb hivatalos vagy ünnepélyes alkalmak megrendezését is vállaljuk. Az étteremben fél- és teljes panziós ellátás igényelhető.

Az Aqua panzió*** emellett beltéri úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, és kávézóval, valamint jól felszerelt konferenciateremmel várja az üzleti utazókat és a turistákat. Aqua Szépségcentrumunkban vendégeink a legmodernebb spa kezelések, fogyasztó és alakformáló masszázs, talp- és svédmasszázs, "Hot Stone" lávaköves masszázs, SOFRI színenergia és aromakezelések közül választhatnak. Igény szerint egészségmegőrző gyógymasszázst, talpmasszázst, regeneráló masszázst is szervezünk. A szolgáltatások közé fodrászat és kozmetika is tartozik.

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0