Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Espa Bio & Art Hotel****
Cím: 2072 Zsámbék, Nyárfás u. 2.Email: info@espahotel.hu
Web: www.espahotel.huTelefon: (23)919-100
Fax: (23)919-150Gps: 47.53929901 , 18.71664047

Bemutatkozás

Az Espa Bio & Art Hotel**** a Fõváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörû, festõi szépségû Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség elsõ számú 4 csillagos wellnes és konferencia szállodája.

A Espa Bio & Art Hotel**** komplexum részét képezi egy 38 szobás 4 csillagos wellness és konferencia szálloda élménymedencével, szaunával, gõzkabinnal, infrakabinnal, masszázzsal, kozmetikával és fodrászattal. Helyet kapott továbbá 1 db mobil fallal kettéválasztható plenáris terem, 2 db szekcióterem, fitneszterem, 2 db squash pálya és 2 db bowling pálya is a szálloda épületében. A komplexum külsõ területén 12*16 m méretû medence, 4 db teniszpálya, 1 db kispályás füves futballpálya helyezkedik el.

Bio


Napjainkban különösen nagy figyelmet fordítunk az egészséges életmódra és a helyes táplálkozásra. Espa Bio & Art Hotel**** 4 db bio komfort szobával várja azon vendégeit, akik tudatosan figyelnek az alvással töltött idõ minõségére is egyaránt. A bio komfort szobákat Demko Feder ágyakkal, bútorokkal rendeztük be. A bio-barát vendégeink számára bio- ételek és italok széles választékát kínáljuk.

Art


A mûvészeti vonalat többek között a tulajdonos család mûvészettel is foglalkozó tagjainak festményei, mûalkotásai biztosítják, mely alkotások díszítik a Espa Bio & Art Hotel**** belsõ tereinek falait. Állandó és idõszaki kiállításoknak kívánunk helyszínt nyújtani. Szállodánk üzletében megvásárolhatók a helyi képzõmûvészek alkotásai.Kft elérhetõsége:
tel:0633/506-050
Fax:0633/506-051


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0